Brunch

Se mere

Selskaber

Se mere

Mindesammenkomst

Se mere

Selskaber

Selskabslokaler er ikke bare selskabslokaler. Selskabslokaler er selve rammerne for selskaber og sætter derfor stemningen for festen.

Uanset om du ønsker at holde bryllup, konfirmation, fødselsdag eller et helt andet arrangement, så danner Fjordhotel Augustenborgs selskabslokaler nogle skønne rammer for hele dit selskab.

Arrangementer kan ikke gøres om. Vælg derfor Augustenborg Fjordhotels smukke selskabslokaler, når du vil skabe minder for livet.

Vi har selskabslokaler til større selskaber
Salen er det største af vores selskabslokaler. Her er der plads til, at selskaber på cirka 100 gæster bekvemt kan nyde en festlig aften.

Fra Salen er der adgang til en hyggelig havestue, der leder videre ud til fjordhotellets terrasse og have, hvor dine gæster naturligvis er velkomne til at strække benene og nyde omgivelserne.

Vores Fjordstue er et selskabslokale med plads til selskaber på 50 personer. Denne fjordstue har en fantastisk udsigt over fjorden, der er med til at give en skøn stemning. I den hyggelige Fjordstue kan dine gæster nyde en helt fantastisk udsigt over Augustenborg Fjord.

Vores selskabslokaler til de mindre selskaber
Havestuen er det mindste af vores selskabslokaler. Her er det plads til selskaber på cirka 20 gæster.

Hotelrestauranten fungerer også som rammer for festlige middage og selskaber. I vores hyggelige a la carte restaurant serverer vi lækker, dansk mad, der altid tager sig smukt og indbydende ud.

I hotelrestauranten kan vi dække op til 30 personer.

Kontakt os for en snak om dine ønsker og forventninger til dagen på telefon: 74 47 12 22.

Kontakt os

Selskabslokaler