Selskabsmenu

Forret

– Hummer bisque og fiskerilette med cognacskum
– Svinekæber med æblechutney og chorizo chips
– Røgede kammuslinger med moderniseret waldorf salat og blomkålsmayonnaise
– Koldrøget laks på bund af maltjord, mayonnaise, saltede agurker og crudité

Hovedret

– Perlehønebryst med risottokage, syltede svampe og svampesauce
– Duet af oksefilet, rillette og rodfrugter med trøffelsauce
– Lammeculotte med timiansky og bagte skalotteløg
– Langtidsstegt oksemørbrad med gremolata (65,- kr. i tillæg)
– Kalvecuvetter med calvados sauce

Alle hovedretter serveres med årstidens grøntsager og kartofler efter køkkenchefens valg

Desserter

– Æble crumble og vaniljeis
– Lime cheese cake og solbærsorbet
– Hjemmelavet islagkage, bund af kondenseret mælk, sprøde nødder, krystalliseret chokolade
– Røget brie med hyben og rosmarin marmelade samt stenalderbrød
– Gulerod og hvid chokoladekage med mørk chokolade sorbet

2 retter 349,-kr. pr kuvert
3 retter 425,- kr. pr kuvert

Natmad

– Skipperlabskovs hjemmesyltede rødbeder hakket purløg og groft rugbrød
– Pølsebord, charcuterier pølser paté og tilbehør
– Hotdog med diverse tilbehør
– Mulligatawny suppe med ris og kylling
– Cremet aspargessuppe med kødboller og asparges
– Frikadeller medkartoffelsalat, rugbrød og syltede agurker

Kr. 89,- pr. kuvert