Hovedretter

Aftenmenu – mellem 17-20.30. Onsdag undtaget for a la carte, kun smørrebrødsbuffet.

Fyldt rødspætte

Stegt paneret rødspætte med aspargessauce, hvide kartofler, agurkesalat og citron.

DKK 210,-

Fjord pebersteak

Steak af Hereford oksefilet, smurt med dijon sennep og knust peber.

DKK 215,-

California Dreaming

Stegt kyllingebryst, grillspyd med 4 store indbagte rejer og bearnaisesauce.

DKK 192,-

Husets burger

Buffalo bolle med bøf af Hereford, dertil rustikke pommesfrites og aioli.
Der kan tilkøbes ost, bacon og løgringe for 10,- pr. stk.

DKK 128,-

Wienerschnitzel

Kalveschnitzel med wienergarniture, ærter, brasede kartofler og smørsauce.

DKK 182,-

Vegetarisk samosa

Grøntsagsmix i filodej, på mixed salat med karry-mango dressing.

DKK 148,-