Vildtaften 2021

Fredag den 5. November, og lørdag d. 6. November

6 retters vildt menu


Paté en croüte – pistacie – cornichons – nøddevinaigrette – luftig sennep – purløg

St. romain Blanc 2018

Alain Gras

 

Farseret morkel – fasan – vinter trøffel – brunet smør blanquette – karse

St. romain Blanc 2018

Alain Gras

 

Bryst fra gråand – brombær gastrique – brøndkarse

Auxey Duresses 2016

Alain Gras

 

Krondyrfilet & rilette – foie gras/brisler – calvados sauce – ærteskud

Auxey Duresses 2016

Alain Gras

 

Tarte tatin – vanilje ganache – citrontimian

Pineau des Charentes

Blommer i madeira – vaniljeis

Portvin

Med vin

DKR 995,-


Husk bordbestilling på tlf. 74471222 mellem kl. 10:00 og 15:00