A la carte – Efterår 2021

Gældende fra d. 22/9 – fra kl. 18:00 – 20:00

Forret

Mosaik af laks
Salat – skilt kærnemælk sauce – urter

DKK 115,-


Carpaccio af kammuslinger
Nøddevinagrette – skorzonerod – urter

DKK 135,-


Foie gras terrin
Gedeost – kompot af figner – peber tuile – brioche

DKK 145,-


Hovedret

Tournedos Rossini
Pommes rosti – sauce périgourdine

DKK 255,-


Klassisk Wienerschnitzel af kalv
Braserede kartofler – ærter – smør sauce – urter

DKK 195,-

 

Rødspættefilet
Skaldyrs soufflé – spinat & løg – hvedekerneotto – brunet smør

DKK 225,-


Dessert

Europæiske oste
Tomat marmelade – oliven – hjemmebagt knækbrød

DKK 115,-


Æble variation
Vandbakkelse – gele – æble i calvados – chips – sorbet

DKK 115,-