A la carte – aften

kl. 17.00 – 20.00

Vi tilbyder a la carte, ved forudbestilling på tlf. 74471222 eller mail@fjordhotel.dk

Forretter

Fjordhotels rejecocktail

kr. 125,-

Koldrøget laks

Koldrøget laks, på bund af spæde salater, urtecreme og rugbrødscroutoner

kr. 125,-

Hovedretter

Fjordhotels stjerneskud

Rugmelsstegt rødspætte, dampet fisk, koldrøget laks, rejer, asparges, dressing og urter.

kr. 185,-

Wienerschnitzel

Schnitzel af kalveinderlår, med ærter, kartofler, wienerdreng, kapers og brunet smørsauce.

kr. 185,-

Pariser bøf

Hakkebøf med kapers, løg, æggeblomme, rødbeder, pickles og peberrod. Serveres på briochebrød.

kr. 155,-

Dessert

Brownie

Serveres med sødt, sprødt  og is

kr. 95,-

Kokkens kreation

Spørg tjeneren på dagen

kr. 95,-

Menu

Fredag og lørdag – kl. 17.00 – 20.00

Ved forudbestilling på tlf. 74471222 eller mail@fjordhotel.dk

Forret

Fjordhotels rejecocktail

Hovedret

Kalvesteak

Steak af kalvefilet, med dagens grønt, Pommes Anna, samt bearnaisesauce.

Dessert

Vælg mellem

Kokkens kreation

eller

Irish Coffee

2 retter – kr. 265,-

3 retter – kr. 295,-

Kun 1 hovedret