A la carte – aften
kl. 17.00 – 20.00
Vi tilbyder a la carte, ved forudbestilling på tlf. 74471222 eller mail@fjordhotel.dk
Forretter
Fjordhotels rejecocktail
kr. 125,-
Koldrøget laks
Koldrøget laks, på bund af spæde salater, urtecreme og rugbrødscroutoner
kr. 125,-
Hovedretter
Fjordhotels stjerneskud
Rugmelsstegt rødspætte, dampet fisk, koldrøget laks, rejer, asparges, dressing og urter.
kr. 185,-
Wienerschnitzel
Schnitzel af kalveinderlår, med ærter, kartofler, wienerdreng, kapers og brunet smørsauce.
kr. 185,-
Pariser bøf
Hakkebøf med kapers, løg, æggeblomme, rødbeder, pickles og peberrod. Serveres på briochebrød.
kr. 155,-
Dessert
Brownie
Serveres med sødt, sprødt og is
kr. 95,-
Kokkens kreation
Spørg tjeneren på dagen
kr. 95,-
Menu
Fredag og lørdag – kl. 17.00 – 20.00
Ved forudbestilling på tlf. 74471222 eller mail@fjordhotel.dk
Forret
Fjordhotels rejecocktail
Hovedret
Kalvesteak
Steak af kalvefilet, med dagens grønt, Pommes Anna, samt bearnaisesauce.
Dessert
Vælg mellem
Kokkens kreation
eller
Irish Coffee
2 retter – kr. 265,-
3 retter – kr. 295,-
Kun 1 hovedret