Julebuffet 2021

D. 26-27/11, 3-4/12 & 10-11/12

Minimum 12 pers.


Marinerede hvide sild – hjemmelavet karrysalat – kapers
Stegt sild
Hjemmelavet gravad laks – rævesauce
Fiskefilet – hjemmerørt remoulade & citron
Rejer – dild mayonnaise – citron
Grønkålsalat – appelsin – portvins syltede valnødder

 

Det lune:
Tarteletter m/ høns i asparges

Sønderjyske kålpølser – sønderjysk hvidkål & kanel sukker

Leverpostej – svampe – bacon

Andesteg – brunede kartofler – andesovs

Ribbensteg – hjemmelavet rådkål

Julemedister – sønderjysk grønlangkål

Dessert:

Udvalgte europæiske oste – syltede nødder og tranebær

Ris a la mande – lun kirsebærsauce

Vores honning kage – appelsin smørcreme – kandiserede nødder

kr. 369,- pr. kuvert


Ud af huset

kr. 349,- pr. kuvert

 

Husk bordbestilling på tlf. 74471222 mellem kl. 10:00 og 15:00

Julefrokost 4

Minimum 15 pers.

På buffetbordet:
3 slags sild med karrysalat
Varmrøget laks med asparges
½ æg med rejer, mayonnaise og citron
Frikadeller med rødkål og surt
Ribbenssteg med rødkål og brune kartofler
Kålpølser og hamburgerryg med sønderjysk hvidkål
Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder
Flere slags oste med kiks og hjemmebagt knækbrød
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

kr. 240,- pr. kuvert

Julefrokost 5

Minimum 15 pers.

På buffetbordet:
Marinerede sild med kapers og karrysalat
Kryddersild med kapers
Karrysild med æblechutney
Røget og gravet laks med sennepsdressing og små grønne asparges
Rejer med kaviar, mayonnaise og ½ æg
Lun fiskefilet med remoulade og citron

Frikadeller med rødkål
Lun leverpostej med champignon og bacon
Ribbenssteg med sprøde svær
Kålpølser med grønlangkål
Glaseret andebryst på figenkompot og brune kartofler
Sylte med sennep og rødbeder
Æbleflæsk
Udvalg af danske og europæiske oste med tilbehør
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør

kr. 250,- pr. kuvert

Hvis I har andre ønsker er I velkommen til at kontakte os for at få et tilbud.