Cookie- og privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores web-adresse er: www.fjordhotel.dk

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Fjordhotel Augustenborg
Langdel 2
6440 Augustenborg

Telefon: +45 7447 1222
Mail: mail@fjordhotel.dk

 

Cookies

Vores website anvender cookies til at indsamle statistik, samt genkende besøgende (anonymiseret). Cookies er en tekstfil der gemmes på din computer, mobil el. lign., og kan ikke indeholde skadelig kode eller virus. Vores website benytter Google Analytics til anonymiseret indsamling af webstatistik, som udelukkende anvendes med det formål at optimere brugeroplevelsen på fjordhotel.dk.
Hvis ikke du ønsker vi indsamler cookies, kan du slette dine cookies og undlade videre brug af vores website.
Se vejledning til sletning eller blokering af cookies her.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig?

Fjordhotel Augustenborg indsamler oplysning om dig, som indebærer navn, adresse, telefonnumre og mailadresse (hvis vi bliver oplyst disse). Disse oplysninger indsamles kun når du selv frivilligt henvender dig til os, og afgiver disse oplysninger. Det kan ske når du henvender dig på hotellet, via vores kontaktformular på vores website, via mail eller telefon, eller hvis du kontakter os via vores Facebookside.

 

Det bruger vi dine personoplysninger til

Personoplysningerne indsamles blandt andet med det formål at gennemføre bookinger af hotelovernatninger, reservationer af borde i vor restaurant, bestilling af selskaber og mad ud af huset.

 

Hvem deler vi data med

Fjordhotel Augustenborg kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, da vi benytter os af tredjeparter til f.eks. hosting af vores website og mail.
Vi sælger ikke dine oplysninger med tredjeparter, ligesom vi har indgået en databehandleraftale med vores berørte samarbejdspartnere.

 

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysningerne i det tidsrum det er tilladt i henhold til den gældende lovgivning, og sletter dem når de ikke længere er nødvendige at opbevare. Det er ikke muligt at fastsætte en generel tidshorisont for opbevaringen, da perioden afhænger af oplysningernes karakter og baggrunden for opbevaringen.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Fjordhotel Augustenborg har om dig, samt få rettet dine personoplysninger, ligesom du har ret til at få slettet de personoplysninger Fjordhotel Augustenborg har registreret om dig. Hvis du ønsker at få slettet dine personoplysninger, sletter Fjordhotel Augustenborg alle oplysninger som vi ikke er pålagt af lovgivningen til at skulle gemme.

 

Klagemuligheder

Hvis du mener vi har behandlet dine personoplysninger ulovligt, kan du indsende din klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.