Buffet menuer

Brunch buffet

– Græsk yoghurt med bær
– Kanelsnegle
– Croissanter
– Amerikanske pandekager med sirup
– Smoothies
– Skåret frugt
– 3 slags marmelade
– Blødkogte æg
– Røræg med bacon og pølser
– Peberrullepølse med løg og sky
– Parmaskinke med soktørrede tomater
– Kold røget laks med asparges
– 3 slags ost med garniture
– Lun leverpostej med bacon og svampe
– Brødbuffet med smør

Pris pr kuvert 265,-

Tilkøb til buffet:
– Frikadeller med kartoffelsalat kr. 42,-
– Hjemmelavet nutella kr. 15,-
– Blåbær muffins kr. 25,-
– Æbletærte med vanilje cremefraiche kr. 32,-

Buffet 1

Kold

– Lakseterrin med sprød salat, saute verte
– Blomkål med rejer
– Kyllingeterrin med soltørrede tomater og pesto
– En salat efter køkkenchefens valg
– Udvalg af hjemmebagt brød og smør, aioli

Lunt

– Nakkefilet i krydderurter
– Marineret kalvefilet (rosa stegt)
– Små kartofler
– Sæson grøntsager
– Estragonflødesauce
– Brownies med bær og creme fraiche

Kuvertpris kr. 295,-

Buffet 2

Kold

– Varmrøget laks med saltede mandler, asparges og cremefraiche dressing
– Hvidløgsstegte marinerede scampi rejer med urter og rucola salat
– Lufttørret skinke med salat, høvlet parmesan og brød croutons
– Pastasalat med kylling og bacon samt soltørrede tomater
– En salat efter køkkenchefens valg
– Udvalg af hjemmebagt brød og smør, aioli

Lunt

– 2 forskellige slags kød med grøntsager og sauce
– Confiteret unghanebryst med æble chilichutney
– 2 slags kartofler
– Forskellige grøntsager efter årstiden

Ost og dessert

– 3 slags europæiske oste med syltet, salt og sprødt
– Trifli efter sæson
– Æble crumble med rørt vaniljeis
– Brownies med bær og creme fraiche

Kuvertpris kr. 345,-