Buffet menuer

Buffet 1

Kold

– Lakseterrin med sprød salat, saute verte
– Blomkål med rejer
– Kyllingeterrin med soltørrede tomater og pesto
– En salat efter køkkenchefens valg
– Udvalg af hjemmebagt brød og smør, aioli

Lunt

– Nakkefilet i krydderurter
– Marineret kalvefilet (rosa stegt)
– Små kartofler
– Sæson grøntsager
– Estragonflødesauce
– Brownies med bær og creme fraiche

Kuvertpris kr. 295,-

Buffet 2

Kold

– Varmrøget laks med saltede mandler, asparges og cremefraiche dressing
– Hvidløgsstegte marinerede scampi rejer med urter og rucola salat
– Lufttørret skinke med salat, høvlet parmesan og brød croutons
– Pastasalat med kylling og bacon samt soltørrede tomater
– En salat efter køkkenchefens valg
– Udvalg af hjemmebagt brød og smør, aioli

Lunt

– 2 forskellige slags kød med grøntsager og sauce
– Confiteret unghanebryst med æble chilichutney
– 2 slags kartofler
– Forskellige grøntsager efter årstiden

Ost og dessert

– 3 slags europæiske oste med syltet, salt og sprødt
– Trifli efter sæson
– Æble crumble med rørt vaniljeis
– Brownies med bær og creme fraiche

Kuvertpris kr. 345,-