Julefrokost

Julefrokost 1

På buffetbordet:
Marineret sild med karrysalat
Lun fiskefilet med remoulade og citron
Kogt hamburgerryg med grønlangkål og brune kartofler
Stegt medister og frikadeller med lun rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Berberiandebryst med appalsinsalat
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør

kr. 165,- pr. kuvert

Julefrokost 2

På buffetbordet:
Sild med karrysalat
Lun fiskefilet med remoulade og citron
½ æg med rejer
Ribbenssteg med rødkål
Frikadeller med rødkål
Medister med sønderjysk hvidkål
Brieost med frugtsalat
Brød og smør

kr. 125,- pr. kuvert

Julefrokost 3

På buffetbordet:
Varmrøget laks med stuvet spinat og asparges
Rejer med mayonnaise og citron
Kold roastbeef med remoulade og høvlet peberrod
Frikadeller med rødkål
Ribbenssteg
Andebryst med svesker
Kålpølser med sønderjysk hvidkål
Oste med kiks og hjemmebagt knækbrød
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

kr. 215,- pr. kuvert

Julefrokost 4

På buffetbordet:
3 slags sild med karrysalat
Varmrøget laks med asparges
½ æg med rejer, mayonnaise og citron
Frikadeller med rødkål og surt
Ribbenssteg med rødkål og brune kartofler
Kålpølser og hamburgerryg med sønderjysk hvidkål
Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder
Flere slags oste med kiks og hjemmebagt knækbrød
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

kr. 240,- pr. kuvert

Julefrokost 5

Minimum 15 pers.

På buffetbordet:
Marinerede sild med kapers og karrysalat
Kryddersild med kapers
Karrysild med æblechutney
Røget og gravet laks med sennepsdressing og små grønne asparges
Rejer med kaviar, mayonnaise og ½ æg
Lun fiskefilet med remoulade og citron

Frikadeller med rødkål
Lun leverpostej med champignon og bacon
Ribbenssteg med sprøde svær
Kålpølser med grønlangkål
Glaseret andebryst på figenkompot og brune kartofler
Sylte med sennep og rødbeder
Æbleflæsk
Udvalg af danske og europæiske oste med tilbehør
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør

kr. 250,- pr. kuvert

Hvis I har andre ønsker er I velkommen til at kontakte os for at få et tilbud.